maanantai 16. huhtikuuta 2012

Tyyntä myrskyn JÄLKEEN

Selvisin viime viikkoisesta ahdistuksesta, kai. Olen tehnyt koko viikonlopun gradun viimeistelyä, ja se alkaa näyttää kai aika hyvältä. Tiedän jo, että heikot paikat gradussa on johdanto ja yhteenveto, ja varmaan niistä tulee sanomista. Mutta sittenpähän ainakin tiedän mitä muokata ja miten. Gradua on nyt noin 100 sivua yhteensä. Gradu saattaa ehtiä toukokuun tiedekuntaneuvostoon tai jos ei siihen niin viimeistään kesäkuulle.

Tänään aion viedä noi järjettömät kirjapinot takas kirjastoon.

Haaveilen jo ajasta jolloin voin oikeasti ottaa rennosti. Päässä jyskyttää kyllä sinänsä epävarma olo - saako tällä tutkinnolla töitä, entä jos joudun menemään uudestaan kouluun, mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Keskiviikkona aamulla lähetän gradun esitarkastukseen. Sitten saan ottaa tasan viikon täysin rennosti. Haluan unohtaa gradun viikoksi kokonaan. Onneksi viikkoon mahtuu parit juhlat... :-)

Tänään mietin kyllä sitäkin, että oikeastaan gradun tekoon meni loppujen lopuksi suhteellisen lyhyt aika. Aloitin tosissani gradun teon lokakuun loppupäivinä, ja nyt on huhtikuun puoliväli, eli on mennyt noin puoli vuotta. Puoleen vuoteen mahtuu kuitenkin taukopätkiä, yhteensä ehkä 4-5 viikkoa jolloin en ole gradua tehnyt. Toki tuohon en ole laskenut aineiston hankintaan liittynyttä ajankäyttöä tai sitä edeltävää hapuilevaa tutkimuksen suunnittelua ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti