torstai 29. maaliskuuta 2012

Viikko 12, ahdistusta.

Gradulle ei kuulu kauhean hyvää. Viime viikolla (vko 12) maanantaina jaksoin tehdä graduhommia, mutta seuraavat päivät.. Ei. Olin todella ahdistunut kaikkeen, niin graduun kuin muuhunkin elämään liittyen. Pyörin päivät päämäärättömästi (uudessa) asunnossa, nukuin pitkiä päiväunia, ahdistuin siitä etten ole saanut mitään aikaan gradun suhteen. Joinain päivinä päätin pitää vapaapäiviä, mutta en voinut rentoutua, koska kokoajan takaraivossa kumisi ajatus että täytyy tehdä gradua.

Olo ei ole ollut kauhean paljon parempi nyt viikolla 13. Olen pakottanut itseni tekemään hommia, mutta ahdistus on ollut läsnä. En pidä tekstin muokkauksesta, en haluaisi jättää mitään asiaa pois. Silti on pakko tehdä niin. Olen tosi väsynyt graduun. Haluaisin vaan jättää tämän tekeleen jo nyt arvosteltavaksi, mutta tiedän ettei se käy.. Koska tämä ei ole vielä valmis. Ahdistaaaa!

Yritän nyt tänään ja huomenna saada valmiiksi aineistolukujen muokkauksen, vaikka se tuntuu hirveältä. Jos saisin muokkauksen päätökseen, ensi viikolla pääsisin kirjoittamaan uutta tekstiä, nimittäin johdanto- ja loppulukuja, jotka minulta puuttuu vielä kokonaan. Niiden kirjoittamiseen olen varannut kaksi viikkoa aikaa, en tiedä onko se vähän liioittelua... 

Olispa gradu jo painossa ja menossa arvosteltavaks. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti